Laadpalen

Laadpalen

Naar het opladen van een elektrische auto wilt u uiteraard geen omkijken hebben. Maak het uzelf én uw klanten gemakkelijk: plaats een oplaadpunt bij uw pand. Daarmee maakt u efficiënt, gebruiksvriendelijk en zeer veilig opladen mogelijk.

Bedrijfsklaar opgeleverd

Wij bieden u de keuze uit verschillende typen oplaadpunten en adviseren u graag over het voor u meest geschikte type. Vervolgens zorgen we voor het plaatsen en leveren we de laadpaal bedrijfsklaar op, inclusief de benodigde aanpassingen van uw groepenkast, de juiste voedingskabels en de jaarlijkse controle van de beveiliging.

Download het meest complete laadpaal-handboek voor bedrijven

De werkplek komt op de tweede plaats, na het huis van de bestuurder, als het gaat om locaties met voertuigen. Ze staan ook hier vaak lang geparkeerd (tot acht uur per dag). Toegang hebben tot een laadpaal op de werkplek maakt elektrisch rijden daarom ook haalbaar voor mensen die niet op een eigen oprit kunnen parkeren en laden. Ongeveer 59% van alle autobezitters kunnen niet thuis laden.

Dit handboek gaat in op de voordelen van het aanbieden van een laadpaal voor elektrische voertuigen op de werkplek en biedt een compleet stappenplan voor werkgevers die van plan zijn in een laadpaal te investeren. Je vindt ook een inventarisatieformulier die je kunt invullen voordat je naar een installateur gaat voor een offerte.

0314 65 20 43
vhi@vanhalteren.net